Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Fakultatív kirándulás Antiguán

Antigua történelmi pontjai - Egész napos autóbuszos kirándulás
Töltsön el egy egész napot és fedezze fel Antiguát busszal, egyetlen nap alatt. Lehetősége nyílik meglátogatni a legrégebbik ültetvényt és egy malmot. Megtekinthet majd egy 18. századi flotta bázist (Nelson Dockyard) és a Shirley Heights erődítményt. A látnivalók után egy felejthetetlen utazás vár Önre a sziget belseje felé, keresztül a zöld réteken. A nap során ebéd.

Katamarán hajókirándulás - Egész napos program
Legyen részese Ön is egy felejthetetlen katamarán hajókázásban Antigua szigete körül. Az utazás során élvezheti a sziget strandjai által nyújtott szolgáltatásokat. A kirándulás tartalmazza a transzfert (szálloda - kikötő - szálloda) között.

Vasárnapi parti a Karib szigeten - Egész esti program
Vegyen részt egy felejthetetlen vasárnapi éjszakában, élő zenével. Érezze a reggiae ritmusát és merüljön el a zenében.

Kirándulás Stingray városába - Egész napos autóbuszos kirándulás
Utazzon Stingray városába, fedezze fel a várost és pihenés képpen ússzon együtt a rájákkal egy kis öbölben. Az indulási ponthoz egyénileg kell eljutni. A kirándulás tartalmazza a transzfert (indulási pont - Stingray - indulási pont) között.

Autóbérlés - Béreljen autót és fedezze fel egyedül a szigetet!

Fakultatív kirándulás Antiguán Fakultatív kirándulás Antiguán Fakultatív kirándulás Antiguán Fakultatív kirándulás Antiguán Fakultatív kirándulás Antiguán

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.