Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Mediterrán nászút

Ciprus
Aphrodité szülőhelye, ahol csodálatos, mélykék tengeröblöket talál, gyönyörű homokos standokkal.Főbb látnivalók: hajókirándulás, egész napos dzsipszafari, Trodos hegység: ortodox kolostorral, Nicosia a két kultúrájú főváros, Limassol...
Málta
Kristálytiszta tenger, rengeteg napfény, barátságos emberek, az álom és valóság szigete partja nagyrészt sziklás, így főleg azoknak ajánljuk, akik nem kizárólag napozni szeretnének parányi területen megannyi kultúrtörténeti műemlék.
Madeira
Az örök tavasz szigete, egész éves úticél kétarcú sziget: egyik oldalán eukaliptusz- és babérerdők, a virágok a hazánkban megszokott méretek duplájára nőnek, állandó virágzás, míg másik oldalán helyenként kopár sziklák, szinte holdbéli táj.
Korzika
A szenvedélyek ezerarcú szigete! Korzika igazi kis paradicsom, "karnyújtásnyira" a Földközi-tenger szívében, egy mindössze Dunántúlnyi területen. Egy sziget, mely dúskál a fényben, az ízekben és az illatokban.
Szardínia
Szardínia tündöklő színeivel, a növények illatával, változatos szárd ízekkel, nyugalmával és gazdag történelmi-kulturális látogatóival elkápráztatja az idelátogatót, ideális hely a kikapcsolódásra, pihenésre.