Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Recif Attitude 3* superior | Mauritius

A szálláshely Pointe aux Piments fehér homokos strandján helyezkedik el, és kilátást nyújt a tengeri természetvédelmi területre. A Récif Attitude kültéri medencékkel és éttermekkel várja vendégeit. Néhány szobából kilátás nyílik az Indiai-óceánra. A wellnessközpontban masszázs is rendelkezésre áll.Minden légkondicionált, világos színekkel díszített szoba bútorozott terasszal, műholdas TV-vel, minibárral és saját fürdőszobával rendelkezik. Azok a szobák, melyek nem a tengerre néznek, a trópusi kertre nyújtanak kilátást. A La Pointe aux Piments étterem svédasztalos reggelit és nemzetközi ételek széles választékát kínálja. A tengerparti L'Ocean étteremben tenger gyümölcseit szolgálnak fel, a La Sirene bár óceánra néző teraszán pedig különféle ételeket és italokat fogyaszthatnak a vendégek. A szálláshely Mauritius észak-nyugati részén, Grand Baie falujától 12 perces, Port Louis városától pedig 20 perces autóútra helyezkedik el.

www.hotels-attitude.com

Recif Attitude 3* superior | Mauritius Recif Attitude 3* superior | Mauritius Recif Attitude 3* superior | Mauritius Recif Attitude 3* superior | Mauritius Recif Attitude 3* superior | Mauritius Recif Attitude 3* superior | Mauritius

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.