Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Bali

Miért éppen Indonézia, Bali?
  • kulturálisan a legtöbbet nyújtó trópusi üdülés (a hit és mítoszok áthatják a mindennapokat, törzsi eredetű, hipnotikus táncelőadások, több, mint 20.000 templom és szentély, állandó felvonulások, ünnepségek...)
  • természeti látnivalók széles tárháza (vulkántúrák, teraszos rizsföldek, teaültetvények, madár- és hüllőparkok...)
  • különlegesen szép kézműves termékek és egyéb helyi jellegzetességek (batik, fafaragás, ezüst, fűszerek...)
  • egész évben magyar nyelvű asszisztencia (kirándulásokon 8 főtől magyar idegenvezetés)
  • a helyszínen alacsony árak (étkezés, szórakozás, közlekedés)
  • indonéziai konyha ételkülönlegességeit gyakran kínálják forró öntetekkel,chilivel és más csípős szószokkal
Indonézia/Bali jan. febr. márc.  ápr.  máj. jún. júl. aug. szept. okt. nov. dec.
nappal (°C) 31 31 31 32 32 33 33 33 32 32 32 32
éjszaka (°C) 25 25 27 24 25 25 25 25 24 23 25 25
napos órák (ó) 5 5 5 7 8 9 9 9 8 7 6 6
víz hőfok (°C) 26 26 26 26 26 27 27 27 27 27 26 26

Partszakaszok:

Legian: Kutával szinte egybeépült, annak északi folytatása. Valamivel később épült, s vált népszerűvé.
Kuta: ez a legfelkapottabb part, talán mert ez a legrégebben üdülőhellyé kiépített partszakasz. Kuta városában többezer üzlet, étterem, szórakozási lehetőség van. A tengerpart fürdéshez a nyilvános tengerpartokon nem mindig elég tiszta, sok az árus, nagy a nyüzsgés. Gyakran nagyok a hullámok, ami a vízisportok számára kedvez - ez főleg az esős évszakra jellemző. Mindennek ellenére ajánlunk itt szállodákat, mert azok kellemes méretű és környezetű úszómedencékkel rendelkeznek és a 10-20 percre található más partszakaszokon kellemes kikapcsolódásra nyílik mód. A közvetlen tengerparti szállodák itt, Legianon és Tubanon is annyira kisajátítják és (általában) tisztítják is az előttük fekvő szakaszokat, hogy azok már-már magánstrandnak érződnek, tiszták és kellemesek.
Tuban: rövid partszakasz Kuta és a repülőtér között. Mindenhez közel van, az itteni szállodák nagy részben saját stranddal rendelkeznek. Fentiektől délre, a sziget “nyakán” helyezkedik el Nusa DuaTanjung Benoa. Itt is sok a kitűnő szálloda! Kuta bevásárló központ - jaihoz több szálloda naponta többször saját (ingyenes) buszjáratot indít. A parti részt itt a szállodák sajátjukként kezelik, így takarítják is. A Tanjung Benoa félszigettől délre található Bali szigetének legelegánsabb része, Nusa Dua. A szigetnek eme félszigete szinte önálló életet él - oázis a sűrűn lakott Indonéziában. Tágas parkok, rendezett utak, szép, saját partszakaszok, elegancia jellemzi. Igazi földi paradicsom viszonylag távol a mindennapi forgatagtól. Jutányos árú taxival 15-20 perc alatt jut az ember Kutára.
 
Részvételi díj:
Repülőjegy: kb. 500.000 Ft / pár ártól
Helyszínen fizetendő illeték (elutazáskor): IDR 200 (kb. 20 USD) / pár
Szállás, ellátás: lsd. alább a szállodáknál
Útlemondási biztosítás: 2%
Utasbiztosítás: 1.140 Ft / nap / pár
Vízum (érkezéskor a reptéren): Nincs
Repülési idő (levegőben, kb.): 18 óra
Időeltolódás (télen / nyáron): +7 / 6 óra
Bali szálloda áraink az alábbiakat tartalmazzák:
  • repülőtér - szálloda - repülőtér közötti transzferek
  • választott éjszakára szóló szállás a megadott ellátással a választott szállodában
  • 1 egész- és 2 félnapos kirándulás.
Bali Bali Bali Bali Bali Bali Bali Bali Bali Bali

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.