Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius

Fekvése: a Paradis Hotel & Golf Club Mauritius egyik legkiválóbb színvonalú luxusszállodája egyedülálló luxuskörnyezetben fekszik a Le Morne félszigeten egy 7 km hosszú strand és a Le Morne hegység között, Mauritius dél-nyugati részén. Testvérhotele, a Dinarobin szolgáltatásaival együtt összesen 7 étterem és 2 golfclub szolgáltatásait veheteik igénybe a vendégek, valamint a szigeten egyedülállóan 2 golfpálya is rendelkezésükre áll! A reptér kb 70 km-re található.

Szolgáltatások: recepció, hall, 4 étterem (nemzetközi, olasz, kreol és halspecialitásokkal), pool és golfbár, medencekomplexum napozóterasszal (napernyőkkel, napágyakkal és strandtörölközőkkel), diszkó, ajándékbolt, mini klub, konferenciatermek, wifi-internet.
Térítés ellenében: szépségszalon, Spa by Clarins,

Sportolási lehetőségek (a foglaltság függvényében): fitness terem, aerobic, jóga, 6 teniszpálya, röplabda, vizibicikli, vizisí, vitorlázás, kajak, kenu, szörf, snorkelling, üvegfenekű hajó.
Térítés ellenében: 18-lyukú golfpálya, búvárkodás (PADI), katamarántúrák.

Ellátás: félpanzió vagy felár ellenében teljes panzió kérhető.

www.beachcomber-hotels.com

 


Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius Beachcomber Paradis Golf Resort & Spa 5*+| Mauritius

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.