Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Discovery Kartika Plaza Hotel 5* Kuta | Bali

Ez a szállás 4 perces sétára van a vízparttól. A Kuta déli részén, a Discovery bevásárlóközpont mellett elhelyezkedő, trópusi kerttel körülvett Discovery Kartika Plaza Hotel tengerparti szobákat, szabadtéri medencét, 3 éttermet, valamint ingyenes internetet kínál. A szálloda szobái kertre, medencére vagy óceánra néző, saját erkéllyel, 81 cm-es LCD TV-vel, minibárral és iratszéffel rendelkeznek. Néhány szoba egy privát kerthez vagy az üdülőközpont medencéjéhez közvetlen hozzáférést biztosít. A vendégek egy kellemes tengerparti masszázst kérhetnek, vagy a jól felszerelt fitneszközpontban edzhetnek. A szálloda szabadidőközpontjában túrák foglalásában, illetve egyéb tevékenységek megtervezésében segítenek, ezek közé tartozik a helikopterrel Bali szigete feletti, kis magasságban való átrepülés. A Discovery Kartika Plaza Hotel épületétől a Ngurah Rai nemzetközi repülőtér 10 perc autóútra fekszik.

www.discoverykartikaplaza.com

Discovery Kartika Plaza Hotel 5* Kuta | Bali Discovery Kartika Plaza Hotel 5* Kuta | Bali Discovery Kartika Plaza Hotel 5* Kuta | Bali Discovery Kartika Plaza Hotel 5* Kuta | Bali Discovery Kartika Plaza Hotel 5* Kuta | Bali

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.