Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A Kuta strandon található Hard Rock Hotel Bali szálláshelyének berendezését a rock and roll kultúra ihlette. Vendégeit Bali legnagyobb szabad formájú, szabadtéri medencéjével várja, melyhez homokos sziget és mászófalak is tartoznak. A kellemes kikapcsolódást wellnessközpont, éttermek és ingyenes parkolási lehetőség is szolgálja. A zenei emléktárgyakkal díszített, Bose Bluetooth hangszórókkal és ingyenes filmtárral ellátott, IPTV szórakoztató rendszerrel rendelkező szoba a zenekedvelők paradicsoma. A tágas, légkondicionált szobákban TV, hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba, minibár, valamint kávé- és teafőzési lehetőség biztosított. A vendégek a szálláshely hangstúdiójában tesztelhetik énektudásukat, a Hard Rock Megastore áruházban pedig ajándéktárgyakat vásárolhatnak. A szálloda további szolgáltatásai közé tartozik a fitneszközpont, a gyerek- és tiniklub, valamint a masszázskezeléseket kínáló wellnessrészleg. Kérésre a vendégek számára ingyenesen biztosított filmvászon, valamint ingyenesen használható, kiváló minőségű Bluetooth hangszórók is. A Starz Dinner étterem ázsiai és nyugati ételeket, a Splash bisztró pedig mediterrán ételeket és italokat kínál a szabadban, a medence mellett. Esténként a vendégek élő szórakoztató műsorokkal lazíthatnak a szálloda Hard Rock kávézójában és a CenterStage bárban. A további étkezési lehetőségek közé tartozik a Jamie's Italian étterem, mely mindössze egy rövid sétára van.

www.bali.hardrockhotels.net

Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali Hard Rock Hotel 5* Kuta | Bali

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.