Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Holiday Island 4*

A Holiday Island tengerparti, napozóágyakkal ellátott bungalói saját terasszal rendelkeznek, ahonnan a vendégek megcsodálhatják az Indiai-óceánra nyíló kilátást. Minden szoba műholdas TV-vel, széffel és hűtőszekrénnyel felszerelt. A saját fürdőszobához kád és külön zuhanyzó tartozik. A szigeten a vendégek kirándulhatnak, illetve delfin- és bálnalesen vehetnek részt. A programlehetőségek között megtalálható a búvárkodás, a vitorlázás és a vízisí is. Az üdülőhelyen edzőterem, szauna és egy strandröplabda-pálya is rendelkezésre áll. A svédasztalos étkezések során nyugati és keleti ételeket szolgálnak fel az étteremben, míg a kávézóban à la carte ételeket és meleg italokat kínálnak. A 24 órán át nyitva tartó központi bárban éjszakánként élő szórakoztató műsorokkal várják a vendégeket. A Holiday Island Resort 5 perces hajóútra fekszik a testvérhotelétől, amelynek szolgáltatásai szintén a vendégek rendelkezésére állnak.

www.villahotels.com

Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4* Holiday Island 4*

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.