Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Mercure Resort 4* Sanur | Bali

A Mercure Resort Sanur mindössze 20 percre fekszik a repülőtértől. A szálloda 189 szobával és 41 nyaralóházzal várja vendégeit. Az üdülőhely Bali legszebb buja trópusi kertjeivel és homokos tengerpartjaival körbevett. A szállodában számos programra lehetőség van: éttermek, bárok, spa, sportolási lehetőségek. Szobák választhatóan akár tengerre illetve medencére, kertre nézőek is lehetnek.

www.mercureresortsanur.com

Mercure Resort 4* Sanur | Bali Mercure Resort 4* Sanur | Bali Mercure Resort 4* Sanur | Bali Mercure Resort 4* Sanur | Bali

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.