Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Nászút luxus hajón


A hatalmas hajók úszó szállodák, melyeken több (10-15) utasfedélzet található. Az utaskabinok több szinten, minden esetben a tenger szintje felett helyezkednek el. Általában az éttermek és bárok is több különböző fedélzeten találhatók. A kabinok és lakosztáyok mérete egy picivel kisebb a szállodai szoba vagy lakosztály méreténél, melyhez fürdőszoba is tartozik.

Míg Önök pihennek vagy szórakoznak éjszaka a hajón, a hajó egyik kikötőből a másikba halad, ezzel biztosítva, hogy minden nap egy másik várost vagy szigetet látogathassanak meg. 
 

HAJÓS AJÁNLATAINK

(Egyes hajótársaságok, pl. az MSC hajótársaságnál a nászutasoknak 10%-os kedvezmény jár. A részletekért forduljon hozzánk bizalommal!)

Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón Nászút luxus hajón

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.