Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali

A Tanjung Benoa strandján található Sadara Boutique Beach Resort szálláshelye szabadtéri medencével és tengerparti étteremmel várja vendégeit. Az óceánra néző szobák saját erkélyéről a trópusi kertre nyílik kilátás. A szálláshely szobáinak száma: 80. A szobákat hagyományos balinéz és modern stílust ötvöző berendezés, járólapozott padló, valamint sötét fabútorok jellemzik. A szobákhoz zuhanyzó és kád is tartozik. Wi-Fi-hozzáférés szintén biztosított. A Teknős-sziget mintegy 1 km-re, a Ngurah Rai nemzetközi repülőtér pedig 30 perces autóútra található. A helyszíni Wave Beach Club, a Rasala Kitchen és a Rasala Bistro nagyszerű és kényelmes étkezési lehetőséget kínálnak, nemzetközi ételek széles választékával.

www.sadararesort.com

Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali Sadara Boutique Resort 4* Benoa/Nusa Dua | Bali

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.