Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Seychelle-szigetek

Miért éppen Seychelles-szigetek?

  • a világon szinte egyedülálló, kristálytiszta óceán, ezüsthomokos partok, gránitsziklák...
  • mind-mind a Bounty reklámokat idézik, és a legtöbbet fényképezett
  • partokat képezik! (La Digue sziget)a több, mint száz korall és grániszigetből álló
  • szigetcsoport 40%-a természetvédelmi terület
  • vendégszerető lakosok
  • egész évben kellemes idő (átlaghőmérséklet 29°C)!
  • távol a világ zajától...
  • a világ legkülönbözőbb pontjairól érkezett receptek, helyi specialítások, és mindezek keveréke gazdagítja és teszi ízletessé a különféle ételeket
Seychelles-szigetek jan. febr. márc.  ápr.  máj. jún. júl. aug. szept. okt. nov. dec.
nappal (°C) 30 30 30 31 30 30 28 28 29 29 29 29
éjszaka (°C) 24 25 25 25 25 25 25 24 24 24 24 25
napos órák (ó) 5 7 7 8 8 8 7 7 8 7 7 7
víz hőfok (°C) 30 30 30 31 31 28 28 28 28 28 29 29
csapadék (mm) 390 270 250 180 170 100 80 70 120 220 220 330

Mahé
E szigeten található Victoria, a világ egyik legkisebb fővárosa (27.000 fő, ca. 1 km2). A sziget 27 km hosszú, a legszélesebb ponton 8 km széles. Itt található az ország tu risz tikai szálláslehetőségeinek 85%-a, melyek többsége a sziget észak-nyugati részére épült. Főbb látványosságok: a világ legkisebb fővárosa, botanikus kert, hegyi út, csodás panoráma és betekintés a sziget lakosságának mindennapi életébe. Mahé partszakaszai: Beau Vallon: A legnagyobb és egyben messze a legnépszerűbb partszakasz. Finom homok, tiszta part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek széles választéka várja az ide látogatókat. Mivel a korallgát a partok előtt itt megszakad, a víz októbertől áprilisig nagy hullámokkal éri el a partot, így a vízisportok kedvelőinek kedvez. Májustól szeptemberig (a DNY-i széljárás idején) azonban ez a part is nyugodt, fürdőzésre alkalmas. A sziget délnyugati oldalán egymást váltják az öblök, melyekben egy-egy szálloda található. Ezek a gránitsziklák közé ékelt partok tiszták, fehér homokkal borítottak, kisebbek, hangulatuk nyugodtabb, mint az északi parté.

Praslin
A Seychelles-szigetek második legnagyobb és egyre népszerűbb szigete. Ha Mahé hófehér homokja, azúrkék óceánja a földi paradicsom, akkor Praslin egyszerűen leírhatatlan. Számos állat és növényfaj él e parányi szigeten (fekete papagáj, vörös ananász, vadkávé), mely a Földön sehol máshol nem található meg! A világörökség részeként nyilvántartott Vallée de Mai völgyben 4000 tengeri kókuszpálma nő, melyek gyümölcse a 20 kg-ot is elérheti! A sziget szinte teljesen a természeté és a látogatóké. Hangulatos szállodák csodálatos partokon – ezt látni kell!

Coco de Mer
A Vallée de Mai völgy Praslin szigete maga az Édenkert! Az itt található tengeri kókuszfák a szigetek jelképét képezik. A tengeri kókuszfák 1000 évig is élhetnek, így már ma is találunk 800 éves példányokat! Gyümölcse szerte a világon rengeteg legenda alapja lett. Ahogy a víz elsodorta a gyümölcsöket Indonézia, Sri Lanka, Malájzia, India, Maldív-szigetek…. partjaira, mindenki különlegességnek találta, s minden nép saját hitvilágának megfelelő legendát szőtt köré.

Szomszédos szigetek
Mindegyike más-más különlegességet tartogat a látogatók számára: természeti különle gességeket, a világon csak itt megtalálható állat-, és növényfajokat. Pl. La Digue szigetén alig van motoros jármű, mindenki biciklivel és szekéren köz lekedik. Itt készül a világ legtöbb álomfotója és filme a csodálatos, gránitsziklás-fehérhomokos partokról, és itt lakik a korábban kihaltnak hitt fekete papagáj is. Bird Islanden többezer csicsergő madár sem zavarja a világ legnagyobb és legöregebb teknőseinek végtelen nyugalmát...

Magyar idegenvezető a helyszínen!

Részvételi díj:

Repülőjegy: 480.000 Ft / pár ártól
Helyszínen fizetendő reptéri illeték: kb.80 USD / pár
Transzfer oda-vissza útra
   - Mahé: 50.000 Ft / pár
   - Mahé - Praslin belső repülőjegy: 246.000 Ft / pár
   - Praslin: 50.000 Ft / pár
   - Praslin repülőtér - kikötő - Praslin repülőtér: 40.000 Ft / pár (ha La Digue szigetére történik a továbbutazás)
   - Praslin - La Digue komp: 30.000 Ft / pár
   - La Digue: 40.000 Ft / pár
Szállás ellátással: lsd. alább a szállodáknál
Útlemondási biztosítás: 2%
Utasbiztosítás: 1.140 Ft / nap / pár
Vízum: magyar útlevéllel nem szükséges
Repülési idő (levegőben, kb.): 11 óra
 

Mahé / Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino 3*

Mahé / Coral Strand Hotel 3*+

Mahé / AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa 4*

Mahé / Sunset Beach 4*

Mahé / Le Méridien Fisherman's Cove 4*+

Mahé / Kempinski Seychelles Resort 5*

Mahé / Constance Ephelia Resort 5*

Mahé / Hilton Seychelles Northolme Resort 5*


Praslin / Coco de Mer 4*
 

La Digue / Patatran Village 3* 

La Digue / La Digue Island Lodge 4*

La Digue / Le Domaine de I' Orangerie 4*+

Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.