Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5*

A 125 szobás resort a Dhaalu-Atollon található, méretei: 400 x 60 m. A repülőtér kb. 150 km, hidrolán transzferrel kb. 35 perc. 
Szobák:
tengerparti suite medencével: kb. 93 nm2-esek,világos és modern berendezéssel, félig nyitott káddal, külön tusoló és WC, hajszárító, fürdőköntös, TV, telefon, ingyenes WIFI, klíma, minibár, kávé- és tea készítési lehetőség, széf, bútorozott terasz saját medencével
óceánra néző suite: kb. 124 nm2-esek, berendezésük hasonló, mint a tengerparti suiteké, de közvetlen kijárással a lagúnára
delfin óceánra néző suite kb. 124 nm2-esek, berendezésük hasonló, mint az óceánra néző suiteké, de kilátással a korallzátornyra, melynél szerencés esetben delfinek is láthatóak.
 
Ellátás:
all inclusive (reggeli, ebéd, vacsora), délután snekek, helyi alkoholos- és alkoholmentes italok (víz, üdítők, kávé, tea, shake, sör, ház borai, néhány rövidital, koktélok) minden étteremben és bárban nyitvatartási időben, minibár (víz, üdítő, gyümölcslevek, sör, ház borai, - napi 2x feltöltéssel), 1üveg pezsgő bekészítés a szobába érkezéskor, egy alkalommal választott kirándulás, sportolási lehetőségek. 
 
www.sunsyam.com
Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5* Sun Aqua Vilu Reef Maldives 5*

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.