Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

The Oasis Kuta 3* | Bali

A Hotel The Oasis Kuta a település központjában található, nem messze Kuta főterétől és a tengerparttól (5 perc séta).

A szálloda összesen 70 szobával rendelkezik, melyek a medencére néznek. Minden szobához (25 nm) egyénileg szabályozható légkondicionáló, minibár, tv, telefon, fürdőszoba, terasz vagy erkély tartozik

Szolgáltatásai: étterem, bár, 50 méteres kültéri medence, wellness részleg, terasz, központi széf, mosoda és tisztító. Szolgáltatásai alapján megfelel egy középkategóriás hotelnek.

www.oasiskuta.com

The Oasis Kuta 3* | Bali The Oasis Kuta 3* | Bali The Oasis Kuta 3* | Bali The Oasis Kuta 3* | Bali

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.