Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Tropical Attitude 3* superior | Mauritius

Az Ile aux Cerfs-szigetre ingyenes hajókirándulásokat biztosító Tropical Attitude egy tengerparti hotel, melyet kókuszfákkal tarkított kert vesz körül. A hagyományos stílusban dekorált szálláshely szabadtéri medencével és ingyenes vízi sportokkal gondoskodik a kikapcsolódásról. A bútorozott terasszal rendelkező, tágas szobák többsége az Indiai-óceánra néz, míg néhányból a trópusi kertre nyílik kilátás. Minden légkondicionált szoba fehér dekorral, műholdas TV-vel, minibárral és saját fürdőszobával várja vendégeit. A Le Cocotier étteremben készült helyi és nemzetközi ételeket, valamint a La Canne à Sucre bárban rendelt italokat az óceánra néző teraszon is lehet fogyasztani. A 2 km-re található Trou d'Eau Douce halászfalura néző Hotel Tropical Attitude egy 15 perces autóútra fekszik Belle Marétól. Mauritius nemzetközi repülőtere mintegy 45 perc alatt elérhető autóval.

www.hotels-attitude.com

Tropical Attitude 3* superior | Mauritius Tropical Attitude 3* superior | Mauritius Tropical Attitude 3* superior | Mauritius Tropical Attitude 3* superior | Mauritius Tropical Attitude 3* superior | Mauritius Tropical Attitude 3* superior | Mauritius

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.