Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Veligandu Island Resort 4*+

A 91 szobás resort a Rasdhu Atollon található, méretei: 600 x 150 m. A repülőtér kb. 50 km, hidrolán transzferrel kb. 20 perc. 
Szobák:
tengerparti villa: kb. 71 nm2-esek, ízléses berendezéssel, félig nyitott fürdőszoba tusolóval, jacuzzi és WC, hajszárító, fürdőköntös, TV, DVD lejátszó, telefon, ingyenes WIFI, klíma
vízfölötti villa: kb. 58 nm2-esek, berendezésük hasonló, mint a tengerparti villáké, de a víz fölé építettek fából, jacuzzi nélkül, fürdőkáddal
jacuzzis tengerparti villa: kb. 86 nm2-esek, berendezésük hasonló, mint a tengerparti villáké, közvetlen strandi fekvés, terasszal, tengerre néző
jacuzzis vízfölötti villa: kb. 86 nm2-esek, berendezésük hasonló, mint a tengerparti villáké, fürdőkád nélkül, hatalmas fürdőszobával melyből a külső jacuzzi elérhető.
Ellátás:
teljes panziós (reggeli, ebéd, vacsora), felár ellenében all inclusive ellátás: helyi alkoholos- és alkoholmentes italok (víz, üdítők, kávé, tea, shake, sör, ház borai, néhány rövidital, koktélok) minden étteremben és bárban nyitvatartási időben, minibár (víz, üdítő, gyümölcslevek, sör, ház borai, snakek - napi 1x feltöltéssel), snakek a "thundi" bárban 10-19 között, fél üveg pezsgő bekészítés a szobába érkezéskor, egy alkalommal naplementés vitorlázás, egy alkalommal kirándulás a szigeten, egy alkalommal fél órás snorkeling-, szörf-, golf leckék, jóga.
 
Nászutas ajándékok: érkezéskor 1 üveg pezsgő és gyümölcskosár bekészítés.
 
www.veligandu.com
Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+ Veligandu Island Resort 4*+

A(z) naszut.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a naszut.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a naszut.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.