Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • Coral Tours

Hová utazzunk nászútra?

Kategória: Hová utazzunk nászútra?,

Ha valaki külföldi, egzotikus esküvőt tervez, a nászút nem kérdés, hiszen a szertartás helyszínén tölt a pár általában 1-2 hetet. Azok azonban, akik Magyarországon kötik össze életüket sokszor tanácstalanok, hiszen rengeteg csodás hely van, ahová utaznának és mivel általában ez közös életük első életre szóló élménye, a legjobb megoldást keresik. Posztunkban megpróbálunk segítéséget nyújtani a választáshoz, azon szempontok felsorolásával, amelyeket érdemes számításba venni.

Nagyon fontos az utazás időpontja. Nem mindegy, hogy valaki a nyári esküvőjét követően rögtön, vagy esetleg az őszi/téli időszakban szeretne elutazni. Ha Európán belül töltjük nászutunkat, tökéletes lehet a nyári időszak, azonban az Indiai-óceán térségében gyakrabban eshet az eső, a Karib-térségben pedig a hurrikánok okozhatnak problémát. Persze akadnak olyan helyek, ahol szinte mindig csodás az időjárás, ilyen pl. a Seychelles-szigetek. Weboldalunkon bővebb infót találsz arról, mikor hová érdemes utazni: https://naszut.hu/mikor-hova-utazzunk

Abban is érdemes a párnak egyezségre jutnia a nászúttal kapcsolatban, hogy aktív kikapcsolódásra vágynak, kirándulásokkal, vagy inkább láblógatással szeretnék tölteni a mézesheteket, ugyanis ez is jelentősen befolyásolja a helyszínválasztást. Ha fehér homokos parton heverésznénk, és legszívesebben alig-alig találkoznánk turistákkal, ne válasszuk pl. Balit, ha azonban érdekel a kultúra, a távoli ország vallása, a természeti látnivalók széles tárházát keressük, Bali az egyik legjobb választás számunkra. A Coral Tours munkatársai személyes tapasztalataik alapján tudnak tanácsot adni, ne féljetek kérdezni, a cél, hogy maradandó élmény legyen az utazás.

Költségkeret- bár a párok nem a nászútjukon szeretnének spórolni, nem utolsó szempont. Általában elmondható, hogy minél előbb elkezdjük a szervezést, annál kedvezőbb áron jutunk repülőjegyhez, és a költségek így jobban tervezhetőek. Weboldalunkon ehhez is találtok segítséget, nézzétek meg, hozzávetőlegesen mennyibe kerülhet helyszínenként az utazás: https://naszut.hu/mitol-naszut

Természetesen további szempontok is felmerülhetnek a nászúttal kapcsolatban, pl. vannak, akik egy körutazás alkalmával szeretnének minél több élményt átélni, mások egy hajóúton érzik jól magukat, de az ellátásban is változatos igényekkel találkozunk, van, aki az all inclusive ellátásra esküszik, más inkább bejárja a környék sok-sok éttermét.

Számotokra mi a fő szempont a nászút tervezésekor? Hogyan képzelitek el a mézesheteket, amelyről évtizedek múlva is beszéltek majd?

Bármi is legyen az elképzelés, mindenképpen azt tanácsoljuk, kérjétek irodánkban szakértő kollégáink segítségét, hiszen sok utánajárástól kímélitek meg magatokat, ráadásul sok kellemetlen meglepetést elkerülhettek.

Vissza a hírekhez